arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe zorg je voor een goede HR gesprekscyclus?

Functionerings- en beoordelingsgesprekken inrichten

Voer jij wel eens een écht gesprek met je medewerkers? Een gesprek dat leidt tot doelen en acties? Een gesprek waarin medewerkers kunnen aangeven hoe zij hun werk, het bedrijf en hun collega's zien? Waardoor ze kunnen groeien, als mens en in hun werk?

Deze gesprekken zijn onderdeel van de HR gesprekscyclus. Ook wel bekend als functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken.

Hoe moet je een beoordelingsgesprek voorbereiden? En hoe ziet een model functioneringsgesprek er uit?

Wij bieden je een programma waarin deze vragen beantwoord worden. Aan het eind van het programma heb jij een HR gesprekscyclus ingericht die je direct in jouw bedrijf kunt toepassen.

gesprekscyclus

Richt zelf snel en eenvoudig je HR gesprekscyclus in

Hoe zou het zijn als jouw medewerkers kunnen groeien? In hun werk en als mens, door kennis, vaardigheden en gedrag te verbeteren. Hoe zou het zijn als jouw medewerkers samen zorgen dat het bedrijf bloeit? En dat op een manier dat ze het naar hun zin hebben in jouw bedrijf?

Hoe zou jij het vinden als je over dit soort onderwerpen met jouw medewerkers in gesprek gaat? Een gesprek waarin je doelen stelt en gezamenlijke bepaalt hoe die doelen gerealiseerd worden. Dergelijke onderwerpen bespreek je in een functioneringsgesprek. En in een beoordelingsgesprek bepaal je hoe de medewerker heeft gepresteerd.

Aan de hand van ons digitale programma kun je de HR gesprekscyclus zelf inrichten. We bieden je tools die je kunt gebruiken om zowel het functioneringsgesprek als het beoordelingsgesprek in te richten. De informatie krijg je in video's aangereikt. Je kunt er direct mee aan de slag. De formulieren die je in de HR gesprekscyclus gebruikt, krijg je in Word aangereikt. Je kunt deze formulieren eenvoudig aanpassen naar jouw situatie.

En wil je toch even overleggen, maak dan gebruik van onze strippenkaart waarmee je tijd reserveert bij onze consultants.


Ja, dit is wat ik zoek

Wat zijn de voordelen van de HR gesprekscyclus van Fresh & Jezz HR?

  • Eenvoudig en snel in te zetten in jouw bedrijf
  • De aanpak wordt uitgelegd in video's 
  • Je kunt met de tools het beoordelingsgesprek voorbereiden en uitvoeren
  • Je krijgt een model voor functioneringsgesprekken en kunt dit direct in de praktijk brengen
  • Mogelijkheid tot (online) raadplegen consultant
  • Je krijgt beoordelingsgesprek formulier en een functioneringsgesprek formulier 

Hoe ziet het programma HR gesprekscyclus
van Fresh & Jezz HR er uit?

1. Wat zijn functionerings- en beoordelings-gesprekken

Wat zijn de HR gesprekken precies en hoe zet je ze in? Wat zijn de verschillen tussen de beide ontwikkelgesprekken? In dit deel krijg je een beeld van de gesprekken en wat de reden is dat je de HR gesprekscyclus in jouw bedrijf inzet.


2. Hoe kun je een beoordelingsgesprek voorbereiden

Hoe richt je een beoordelingsgesprek in, hoe ziet het formulier er uit en hoe zorg je voor een nuttig gesprek? Op deze vragen krijg je antwoord. En we bespreken hoe je het beoordelingsgesprek goede opvolging geeft.


3. Hoe ziet het model functioneringsgesprek er uit

Hoe richt je een functioneringsgesprek in? Welke onderwerpen bespreek je? Gebruik je een formulier voor dit gesprek en hoe ziet dat er dan uit? In dit deel worden deze vragen beantwoord en bespreken we de opvolging van het gesprek.


HR gesprekscyclus

Krijg direct toegang tot het programma over de HR gesprekscyclus!

€ 247,-
€ 197,-
Je krijgt toegang tot het programma waarmee je zelf jouw functionerings- en beoordelingsgesprekken inricht aan de hand van duidelijke video's.

Het programma bestaat uit:

  • 3 video's waarin uitgelegd wordt wat functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn, en hoe je deze inricht
  • 2 formulieren: functioneringsformulier en beoordelingsformulier

Heb je onze formulieren al op een eerder moment gekocht, dan kost toegang tot de HR gesprekscyclus slechts

€ 197,-
€ 147,-
Je krijgt toegang tot het programma waarmee je zelf jouw functionerings- en beoordelingsgesprekken inricht aan de hand van duidelijke video's.

Het programma bestaat uit:

  • 3 video's waarin uitgelegd wordt wat functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn, en hoe je deze inricht


En wil je een consultant raadplegen ....

... over het inrichten van (delen van) de HR gesprekscyclus, maak dan gebruik van de Fresh & Jezz HR Strippenkaart.

Met de Fresh & Jezz HR Strippenkaart reserveer je een aantal uren bij onze consultant. Je kunt bijvoorbeeld je vragen stellen of overleggen welke oplossing of aanpak het beste aansluit bij jouw bedrijf. 

We use cookies