arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe maak ik goede functiebeschrijvingen?

Is het in jouw bedrijf duidelijk wat iedereen doet en weten collega's dit ook van elkaar? Kortom: heb je een heldere taakverdeling?

Is duidelijk wat de hiërarchie is: wie geeft leiding aan wie? Heb je het idee dat er een eerlijke verdeling van beloningen is, of kan dit beter?

Allemaal vragen die een goede reden kunnen zijn om functiebeschrijvingen op papier te zetten. Bovendien zijn deze beschrijvingen een perfecte basis voor vacatureteksten en beoordelingsgesprekken.

Fresh & Jezz HR biedt een online programma waarmee je op een hele eenvoudige manier je eigen functiebeschrijvingen maakt.

functies

Maak eenvoudig je eigen functiebeschrijvingen

Je wilt de functiebeschrijvingen in jouw bedrijf op papier zetten, maar .... waar begin je? En wat zet je in een functiebeschrijving? Bovendien: hoe kom je aan de input? En wat is een goede aanpak? Allemaal vragen die we in ons online programma beantwoorden.

In ons online programma over het maken van functiebeschrijvingen laten we zien wat onderdeel uitmaakt van een functiebeschrijving: welke aspecten staan in een functiebeschrijving en hoe kom je aan de informatie om in de functiebeschrijving vast te leggen? Ook laten we zien wat een goede aanpak is om tot een zo volledig mogelijke en kloppende functiebeschrijving te komen. In 11 stappen zet je een hele goede functiebeschrijving op papier.

Ja, dit is wat ik zoek

Hoe ziet het programma er uit?

1. Inleiding

In de inleiding laten we zien welke onderdelen er in een functiebeschrijving staan. Je krijgt een voorbeeld functiebeschrijving zodat je de uitleg kunt volgen. Dit voorbeeld kun je later gebruiken voor je eigen bedrijf.

Daarnaast leggen we uit waar je de informatie vandaan haalt die je in de functiebeschrijving opneemt. En we bespreken de aanpak die we volgen om een functiebeschrijving te maken. Dit zijn 11 stappen die je leiden tot een complete functiebeschrijving.2. Aanpak

We leggen in detail de 11 stappen uit die je gaat zetten om tot goede functiebeschrijvingen te komen. We geven je twee voorbeeld functiebeschrijvingen die je kunt gebruiken voor je eigen bedrijf en als basis voor andere functiebeschrijvingen in jouw bedrijf.

Een belangrijk onderdeel van de functiebeschrijving is de inschaling. Hiervoor laten we zien hoe je dit kunt opzetten zodat je in jouw bedrijf tot een eerlijke verdeling van de beloningen komt.

Aan het eind van deze video weet je precies wat je moet doen om een functiebeschrijving op te stellen.


functies
€ 197,-
€ 147,-

Functiebeschrijvingen opstellen

Dit programma laat je zien hoe je functiebeschrijvingen opstelt.


Je krijgt:

  • 2 video's waarin wordt uitgelegd hoe je functiebeschrijvingen maakt
  • 2 voorbeeld functiebeschrijvingen in Word die je kunt aanpassen en kunt gebruiken als basis voor andere functiebeschrijvingen


Na het zien van de video's weet je precies hoe je een functiebeschrijving moet opstellen en kun je direct aan de slag.


En wil je een consultant raadplegen ....

... over het schrijven van jouw functiebeschrijvingen, maak dan gebruik van de Fresh & Jezz HR Strippenkaart.

Met de Fresh & Jezz HR Strippenkaart reserveer je een aantal uren bij onze consultant. Je kunt bijvoorbeeld je vragen stellen of overleggen welke oplossing of aanpak het beste aansluit bij jouw bedrijf. 

We use cookies