De Arbowet: weet jij wat je geregeld moet hebben in jouw bedrijf?

Ben jij op de hoogte van  de verschillende zaken die je geregeld moet hebben in jouw bedrijf die door de Arbowet zijn voorgeschreven? En weet je dat als je dit niet regelt, je een boete riskeert?

Het zijn nogal wat onderwerpen die je in orde moet hebben: Preventiemedewerker, BHV-er, Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA), Wet Verbetering Poortwachter, Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek (PAGO), Preventief Medisch Onderzoek (PMO) en nog meer.

Waarschijnlijk ben jij liever bezig met ondernemen voor  je bedrijf dan met het uitzoeken wat je geregeld moet hebben volgens de Arbowet en hoe je dat dan vervolgens moet regelen.

Daarom is er dit ebook. Hierin vind je een beschrijving van de verschillende onderwerpen die geregeld moeten zijn om te voldoen aan de Arbowet. 


Wat vind je in het ebook:

  • 8 onderwerpen die de Arbowet voorschrijft: Preventiemedewerker,  BHV-er, RI&E, PSA, PAGO en PMO, Bedrijfsnoodplan, contract met een Arbodienstverlener, verzuimbegeleiding volgens de Wet Verbetering Poortwachter
  • Een beschrijving van de rol van Vertrouwenspersoon (nu nog niet verplicht, waarschijnlijk in de loop van 2021 wel)
  • Wat je moet weten over een Ondernemingsraad of een Personeelsvertegenwoordiging
  • Informatie over de AVG: de wet over de privacy van persoonsgegevens
50%
Kom er achter wat je allemaal moet regelen volgens de Arbowet
Download hier het gratis ebook
Download het gratis ebook
ebook arbo zaken

In 2007 begon ik in het MKB als mede-ondernemer met HRM en vele andere taken mijn pakket. Daarvoor werkte ik in grote bedrijven. Ik ontdekte dat je in het MKB een brede kennis moet hebben, omdat je vaak minder specialist bent dan in een groot bedrijf.

Die kennis heb ik vergaard door cursussen en trainingen te volgen, boeken te lezen, etc. Omdat ik intussen veel geleerd had, heb ik dit ingezet om andere bedrijven verder te helpen. Hiervoor ben ik in 2016 zelfstandig adviseur geworden. En ook dit heeft me weer veel kennis en ervaring gebracht.

En wat is er nou mooier dan al die kennis en ervaring te bundelen en aan te bieden aan ondernemers die met dezelfde onderwerpen te maken hebben. Hierdoor hoef jij niet hetzelfde proces te doorlopen, maar kun je direct aan de slag.


In dit ebook vind je informatie over onderwerpen die je volgens de Arbowet geregeld moet hebben. Onder andere deze onderwerpen worden beschreven: 

  • Preventiemedewerker: wie mag deze rol vervullen in  jouw bedrijf en wat houdt de rol van Preventiemedewerker in
  • BHV-ers: wanneer heb je deze nodig, hoeveel BHV-ers heb je nodig en wat is de rol van een BHV-er?
  • RI&E: wat is een RI&E, waartoe dient een RI&E, hoe pak je het opstellen van een RI&E aan
  • PSA: wat is PSA, wat moet je geregeld hebben en hoe pak je dat aan
  • en andere onderwerpen

Fresh & Jezz HR Team Mathilde

13 jaar

Expert in HR en organisatie

4 jaar

Ondernemer

Help graag

Ondernemers met HRM vraagstukken

Wil je op de hoogte zijn van de verplichtingen vanuit de Arbowet?

Lees dan dit ebook en je bent in één keer geïnformeerd over alle onderwerpen die jij geregeld moet hebben in jouw bedrijf.

Daarmee voorkom je mogelijke boetes!

50%
Kom er achter wat je allemaal moet regelen volgens de Arbowet
Download hier het gratis ebook
Download het gratis ebook
ebook arbo zaken
arrow_drop_up arrow_drop_down